Markiisit

Ulkopuolinen ratkaisu on aina tehokkain aurinkosuoja. Markiiseilla suojaat sisätilojasi haalistumiselta ja hiostavalta kuumuudelta. Koneellisen viilennyksen tarve vähenee oleellisesti, kun katat ikkunasi ulkopuolisella aurinkosuojalla. Säästät huomattavasti energiaa ja euroja, erityisesti, kun annat automatiikan huolehtia markiisin toiminnasta. Automatiikan avulla kangas laskeutuu aurinkoisella säällä alas ja nousee pilvisellä ylös. Sisätilojen lämpötila on näin optimoitu myös poissa ollessasi.

Paitsi aurinkosuojana markiisi toimii myös oivana sadesuojana istuessasi kesäterassilla. Puhumattakaan mitä näyttävä markiisi tekee talosi julkisivun ilmeelle!

Sisustus Närhin valikoimassa on tunnetusti laadukkaat Suomessa valmistetut aurinkosuojat. Tule tutustumaan valikoimaan showroom-myymälässämme tai kutsu suunnittelija paikan päälle. Ja asennuspalvelun saat meiltä myös, totta kai!

Sisustus Närhi on Suomen Aurinkosuojaus ry:n jäsen. Aurinkosuojaus ry edistää ympäristöystävällistä ja energiatehokasta ajattelua ja rakentamista yhdessä muiden teollisuudenalojen ja hallinnon kanssa.

Markiisit toimitamme suomalaisilta luotettavilta toimittajilta:
Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy sekä Lumeo. Muista hyödyntää mittaus- ja suunnittelu- ja asennuspalvelumme!

Ota yhteyttä