Sisustusmyymälä & kaihtimien erikoisliike

Sisustusmyymälä & kaihtimien erikoisliike

Sisustus Närhi on toiminut Keravalla jo yli 45 vuotta palvellen niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Tuotevalikoimamme sisältää verhot ja sisustustekstiilit, verhokiskot- ja tangot, matot, valaisimet, tapetit, huonekalut, sisustuksen pientuotteet, kaihtimet niin sisä- kuin ulkotiloihin sekä markiisit. Suunnittelemme, mitoitamme, toteutamme ja asennamme tarvittaessa paikoilleen asti.

Myymälässämme pääset tutustumaan sisustuksen ja aurinkosuojauksen huipputuotemerkkeihin ja laadukkaisiin ratkaisuihimme. Tule käymään tai varaa aika kartoitukselle luonasi!

Voit ostaa meiltä myös lahjakortin esimerkiksi hääparille, omaan ensikotiin muuttavalle nuorelle, synttäri- tai joululahjaksi sisustusintoilijalle. Näin lahjansaaja saa itse valita mieleisen tuotteen tai palvelun runsaasta ja inspiroivasta valikoimastamme.

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua& sisustuskonsultointia

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua & sisustuskonsultointia

Sisustusräätäli Pia Närhi auttaa sisustuksen ongelmakohdissa. Käymme yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi, oli kohteesi koti tai toimitila. Tapaamisemme jälkeen saat tarjouksen suunnittelutyöstä siinä laajuudessa, mitä tutustumiskäynnin yhteydessä sovimme. Suunnittelu ja mahdollinen toteutus tehdään aina asiakkaan määrittämän budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Kevyempi parin tunnin sisustuskonsultointi voi riittää, jos haluat apua pienemmän yksittäisen ongelman ratkaisussa tai haluat vain ulkopuoliset silmät antaman näkökulmaa omille ajatuksillesi. Kysy lisää, kerron mielelläni, miten voin olla apunasi!

Tervetuloa Sisustus Närhin myymälään Keravalla!

Kauppakaari 1, 04200 Kerava