Närhin tarina

 • Vuonna 1976 Pentti Närhi osti ystävältään sälekaihtimien valmistukseen tarvittavat koneet ja aloitti valmistamisen tämän autotallissa. Yritystoiminta alkoi toiminimellä P. Närhi. Hän sekä myi, valmisti että asensi kaihtimet alkuun yksin. Pian mukaan värvättiin myös muita asentajia ja Pentti keskittyi enemmän myyntiin.
 • 1980 valmistui omakotitalo, jonka yhteyteen rakennettiin myös kaihdinverstas. Vaimo Kaarina Närhi tuli täysipäiväisesti mukaan yritystoimintaan ja samalla aloitettiin myös rullakaihtimien valmistus. Lisäksi myyntiin otettiin myös muiden kaihdinvalmistajien tuotteita.
 • 1986 avattiin ensimmäinen varsinainen myymälä Keravan keskustassa. Tuotevalikoima laajeni kaihtimista taiteoviin ja verhotankoihin sekä -kiskoihin.
 • 1989 avattiin omat myymälätilat kauppiastalo Juho-Kustiin Keravalla. Tuotevalikoima täydentyi kaihtimien ja verhojen ohella tapeteilla ja matoilla. Omaa valmistusta jatkettiin edelleen.
 • 1990 yhtiömuoto muuttui kommandiittiyhtiöksi. Syntyi Kaihdinpalvelu Närhi Ky.
 • 1996 tehtiin sukupolvenvaihdos, kun Pia Närhi aloitti yritystoiminnan vanhempien jäädessä sivuun. Sälekaihtimien valmistus oli lopetettu jo aikaisemmin ja rullakaihtimienkin valmistui lopetettiin pikku hiljaa kokonaan. Tuotevalikoima laajentui entisestään, keskityttiin myyntiin ja asennuspalveluihin ja mukaan tuli uutena palveluna vahvasti sisustussuunnittelu.
 • 2002 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi. Yritys oli jo pitkään tunnettu Keravalla pelkkänä Närhinä, mikä ei kuitenkaan kelvannut Patentti- ja Rekisterihallitukselle ja nimeksi muodostuikin siten Närhi Oy Sisustuspalvelu.
 • Nykyinen myymälä-showroom on sijainnut Keravan kävelykadulla vuodesta 2019. Vanhimmat luotettavat yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat ovat seuranneet matkassa 70-luvun lopulta asti. Mukaan tulee jatkuvasti uusia kiinnostavia brändejä ja tuotteita. Seuraamme aktiivisesti sisustusalaa ja kehitämme toimintaamme ajan hermolla.

Suunnittelusta toteutukseen ja valmiiseen tilaan asti

Sisustus Närhi on sisustussuunnittelutoimisto, sisustusmyymälä ja kaihtimien erikoisliike. Teitä palvelevat Pia Närhi ja Kirsi Halme-Juntunen. Pia liikkuu pääosin asiakkaiden luona ja hoitaa projekteja kun taas Kirsi vastaa pääosin myymälästä. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme ja tuotteisiimme!

 • Suunnittelemme asiakkaidemme tarpeisiin erilaisia sisustuskokonaisuuksia.
 • Valmistamme ja toimitamme tarkkaan valittuja persoonallisia ja käyttöä kestäviä sisustustuotteita.
 • Tunnemme pitkän kokemuksen myötä alan luotettavat toimijat ja heidän tuotteensa.
 • Asennamme kaihtimet, markiisit, verhot ja kiskot paikalleen asti. Yhteistyöverkostostamme löytyvät tekijät myös esimerkiksi verhoilu- ja remonttitöihin.

Sisustus Närhiltä saat halutessasi sekä palvelut että tuotteet yhdestä ja samasta paikasta. Helppoa ja vaivatonta sinulle! Tervetuloa tekemään elämäsi parhaita sisustusvalintoja myymäläämme!

Hei, hauska tutustua!

Olen Pia Närhi, sisustusräätäli.

Rakastan värejä, niiden yhdistelmiä, valon ja varjon leikkiä, rohkeita ajatuksia ja mielikuvituksen lentoa. Minusta on hauskaa tutustua uteliaana uuteen tilaan, asettua sen käyttäjien housuihin ja miettiä keinoja luoda siitä toimiva ja kaunis.

Sisustaminen on paljon muutakin kuin vain pintaa ja kalusteita. Sisustusräätälinä autan toteuttamaan toimivan kodin tai työpaikan, joka tekee sinun arjestasi hieman helpompaa ja miellyttävämpää. Toiminnallisuuden varmistaminen on aina suunnitteluni lähtökohta, mutta sen päälle tuon esteettisesti kauniit materiaalit ja lisään pienen särmän.

Henkilökohtainen palvelu on minulle tärkeää. Keskustelemme tarkkaan tarpeistasi ja toiveistasi, kyselen paljon ja kuuntelen. Haastan jokaisessa projektissani itseni tekemään hiukan enemmän kuin mitä sinä asiakkaana osaat pyytää. Näin meille molemmille jää hyvä mieli.

Työssä kehittyminen ja ammattitaidon ylläpitäminen on yhä yli 25 työvuoden jälkeenkin minulle jatkuva ja mieleinen tehtävä. Käynkin säännöllisesti valmistajien, maahantuojien ja oman alani yhdistyksen Sissareiden (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) järjestämissä koulutuksissa. Sisustus Närhi on jäsen myös Suomen Aurinkosuojaus ry:ssä ja edistää sen mukana energiatehokasta ja ympäristöystävällistä asumista.

Olen ulkopuoliset silmät, jotka näkevät tilasi toisin. Sinä tiedät, ainakin suurin piirtein, mitä tilalta haluat ja mikä siellä on pielessä. Mutta et välttämättä keksi, miten muutos tehdään. Minä autan ammattitaidollani sinua näkemään tilasi uusin silmin. Yhdessä teemme siitä miellyttävän ympäristön elää ja työskennellä.

Ota yhteyttä