Kodin rakentajat, remontoijat ja sisustajat

Uudisrakennuskohteissa ja remonttikohteissa on järkevää tehdä sisustuksen kokonaissuunnitelma kerralla kuntoon. Näin eri tilat ja kokonaisuus pysyvät ilmeeltään yhtenäisenä sekä toimivina. Sisustussuunnittelija kannattaa kutsua mukaan jo projektin suunnitteluvaiheessa. Saat hyviä vinkkejä, paitsi tilankäyttöön ja kalustettavuuteen, myös valaistukseen ja esimerkiksi sähköpisteiden sijoitteluun ja määrään liittyvissä asioissa. Suunnitteluvaiheessa muutosten tekeminen on vielä edullista, toteutusvaiheessa jo huomattavasti vaikeampaa ja kalliimpaa.

Kokonaissuunnitelman toteutuksen voi hyvinkin toteuttaa vaikka osissa ja pilkkoa kokonaisbudjetin vaikkapa huonekohtaisesti.

Suunnittelijana voin toimia myös välimiehenä sinun ja remonttifirman välillä koordinoimalla eri työvaiheita ja seuraamalla töiden edistymistä sekä aikataulussa pysymistä.

Toimitilojen sisustussuunnittelu

Toimitilojen sisustussuunnittelu

Toimitilat ovat yrityksen käyntikortti. Sisustus luo uskottavuutta yrityksen toimintaan. Viihtyisät ja toimivat tilat lisäävät myös työmotivaatiota. Esimerkiksi akustiikan parantaminen lisää jaksamista ja parantaa työilmapiiriä. Tarkoituksenmukaisella ja inspiroivalla sisustuksella arvostetaan niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

• toimitilojen aula-, neuvottelu- ja kokoustilat
• toimitilojen ja julkitilojen kaihdin- ja markiisiratkaisut
• toimitilojen ja julkitilojen tapetit, kalusteet, verhot, matot ym. tekstiilit

Säästät aikaa, rahaa ja…

Sisustustuotteiden asiantuntijana pystyn valitsemaan laajasta tarjonnasta sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Sinun ei tarvitse juosta huonekaluhalleissa, tapettikaupoissa, verholiikkeissä ja sisustusmyymälöissä eikä kuluttaa lukemattomia tunteja verkkokaupoissa vertailemassa tarjontaa. Säästyt virhehankinnoilta!

Rohkeutta toteuttamiseen

Pienelläkin muutoksella voi olla iso vaikutus! Saat toimivamman, viihtyisämmän ja tarkoituksenmukaisemman tilan. Minä annan sinulle ideoita ja uutta näkökulmaa, autan selkiyttämään tarpeesi, teen suunnitelman toteutuksesta ja autan muutoksessa.

 

 

 

Ymmärrät, mikä on järkevää ja tarkoituksenmukaista

Sisustussuunnittelijana otan huomioon sinun toiveesi, määrittelemäsi budjetin ja käytettävissä olevan ajan. Suunnittelun ammattilaisena saatan huomata asioita, joita et itse tullut ajatelleeksi. Saat varmuuden kokonaisuuden hallinnasta ja siitä mitä kannattaa tehdä ja mitä jättää tekemättä.

 

Palvelut

Käydään yhdessä läpi toiveesi ja tarpeesi, olkoon kohteesi sitten koti tai toimitila. Tapaamisen jälkeen teen tarjouksen suunnittelutyöstä siinä laajuudessa, mitä tutustumiskäynnin yhteydessä sovimme. Voin auttaa myös yksittäisen pienemmän ongelman ratkaisussa, haluat sitten yhden tehosteseinän olohuoneeseen, väri-iloa keittiöön, rauhoittavaa fiilistä makuuhuoneeseen tai auringonsuojaa toimistoon. Jos siis haluat tietää, miten piristää tilaa ilman isoja hankintoja, pyydä minulta kevyempi sisustuskonsultointikäynti pariksi tunniksi.

Ota yhteyttä

Sisustussuunnittelun aloittaminen - mitä sinä voit tehdä?

 1. Ota suunnnittelijaa varten kopio asunnon pohjakuvasta. Pohjakuvan tulisi olla oikeassa mittakaavassa tai siinä tulisi näkyä huoneiden mitat.
 2. Mieti valmiiksi, mitä toiveita ja tarpeita teillä on uudistuksen suhteen. Mikä on toiminut entisessä sisustuksessa, mikä ei? Mieti, minkälaista tyyliä toivotte, minkälainen värimaailma viihdyttää.
 3. Kerää talteen kuvia mielenkiintoisista sisustuksista, esineistä ja asioista. Näytä suunnittelijalle konkreettisia asioita, joista pidätte.
 4. Mitä vanhoja huonekaluja tai tavaroita haluatte säilyttää, mistä haluatte luopua?
 5. Budjettia on hyvä miettiä ainakin suurin piirtein. Mihin haluatte erityisesti panostaa, mistä voidaan tinkiä?

Sisustussuunnittelun eteneminen - mitä minä suunnittelijana teen?

 1. Ensimmäinen tapaaminen paikan päällä kohteessa. Tapaamisessa kartoitamme, mitä suunnittelulta halutaan ja mitä lähdetään toteuttamaan.
 2. Tapaamisen pohjalta teen tarjouksen suunnittelutyöstä.
 3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen alustavan suunnitelman, joka käydään läpi kanssasi. Esitän materiaalinäytteitä ja kuvia tuotteista.
 4. Hyväksytyn alustavan suunnitelman pohjalta teen huonekortin, joka sisältää tiedot käytetyistä materiaaleista sekä tuotteiden ostopaikka- ja hintatiedot. Lisäksi saat pohjakuvat ym. tarvittavat kuvat kalustesijoittelusta, valaistuksesta ja muista sovituista elementeistä.
 5. Halutessasi toimitan tarjouksen pohjalta valitut tuotteet kohteeseen Sisustus Närhin tuotevalikoimasta ja hoidan tilaukset myös muilta toimittajilta.
 6. Halutessasi hoidan töiden aikataulutuksen ja valvonnan sekä kohteen viimeistelyn luovutuskuntoon.