Majatalo Onnelan tilojen uudistaminen

Majatalo Onnela on kokouspaikka, ravintola ja majoituskeskus Tuusulanjärven rannalla. Autoin päivittämään 80-luvun hengen tähän päivään ja paikan nykyisen yritysilmeen mukaiseksi. Päärakennuksessa sijaitseva entinen liikuntahalli haluttiin kokous- ja juhlavieraiden käyttöön. Iso korkea tila piti saada intiimimmäksi ja kaikuminen estää. Tilan väritys muokattiin tummemmaksi uusimalla lattiamateriaali ja maalaamalla katto ja seinät. Korkeaa kattoa madallettiin lisäämällä tilaan välipalkit. Kaikumista estettiin lisäämällä runsaat verhot ja akustiikkataulut seinille. Seinävalaisimet tuovat varjoja ja elävyyttä tilaan. Entinen palloiluhallin ylösnostettava jakoverho säilytettiin ja tila voidaan tarvittaessa jakaa kahteen pienempään saliin; vihreään ja terranpunaiseen puoleen.

Erillisen majoitusrakennuksen yleisten kulkutilojen pintamateriaalit osittain uusittiin, osittain uudistettiin. Oleskeluaulaan tuotiin kotoisaa henkeä mukavilla kalusteilla, tekstiilien struktuureilla ja iloisilla väreillä.

  • Majoitusrakennuksen aulatilan pintamateriaalit, valaistus ja kalustus uusittiin
  • Majoitusrakennuksen yleistilojen pintamateriaalit uusittiin, värimaailmaa päivitettiin ja valaistusta muokattiin osittain
  • Päärakennuksen entinen palloiluhalli muokattiin juhla- ja kokoussaliksi