Tyylisi on minimalistinen

Pelkistetty, minimalistinen koti tarjoaa täydellistä vastapainoa virikkeitä ja häiriötekijöitä täynnä olevalle arjelle. Kotiin, jossa kaikelle on oma paikkansa ja tarkoituksensa, on mukava palata.

Minimalismi keskittyy vähempään. Pari harkitusti aseteltua tavaraa sohvapöydällä on ok, mutta todellisessa minimalistisessa sisustuksessa käytetään usein vähemmän värejä, vähemmän huonekaluja ja vähemmän pientä sälää. Minimalismia on (ainakin) kolmea erilaista:

Esteettinen minimalismi keskittyy ulkonäköön. Sisustukseen kuuluu paljaat, valkoiset seinät, paljaat lattiat ja hyvin vähäinen määrä huonekaluja. Näissä kodeissa saattaa olla yhtä paljon tavaraa kuin meillä muillakin, mutta ne pidetään visusti piilossa katseilta.

Varsinaisilla minimalisteilla sen sijaan on todella vähän tavaraa. He ovat valikoineet kotiinsa vain sellaiset asiat, joiden kanssa pärjää. He ovat todellisia epämaterialisteja, eivätkä välitä shoppailusta. Jos heidän kuitenkin tarvitsee ostaa jotain, he hankkivat laadukkaita ja mahdollisimman kestäviä tuotteita.

Tiedostavat minimalistit arvostavat asioita – niin paljon, että haluavat kaiken kodissaan tuovan heille iloa. He päästävät irti kaikesta, jolla ei ole heille merkitystä. Tällä tavoin jäljelle jäävät asiat saavat enemmän huomiota. Saadessaan olla mielekkäiden ja merkityksellisten tavaroiden ympäröimänä, he rentoutuvat.

 

Ota yhteyttä